Landelijk Logeren

Lekker wandelen in het groen, rust en ruimte! Heeft u behoefte aan absolute rust en ruimte? Een omgeving die uitnodigt om ontdekt te worden? Te voet, per fiets of te paard? Dan moet u zeker één van deze logiesaccommodaties en B&B's uitproberen. U logeert in of bij een boerderij, een authentieke bed and breakfast of op een knus landgoed, veelal gelegen in schilderachtige dorpjes en buurtschappen. Een omgeving waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan en waar zandpaden eerder nog regel zijn dan uitzondering. Een omgeving die rust uitstraalt en u tot rust laat komen. En voeg daar de gastvrijheid en het hedendaags comfort aan toe.

 1. B&B Het Horsterveld

  B&B Het Horsterveld

  Adres
  Allemansveldweg 180, 7536 PE Enschede

  Aan de rand van Enschede ligt, net buiten de bebouwde kom “Het Horsterveld”. Een knus landhuis met prachtige tuin, omringd door weiden en bos.

 2. Gastenboerderij De Ziel

  Gastenboerderij De Ziel

  Adres
  Deventerdijk 5, 7478 RR Diepenheim

  ‘De Ziel’ ligt op landgoed Westerflier. Op een korte afstand vindt u ook museumboerderij ‘Erve Brooks’, watermolen ‘Den Haller’ en de tuinen en rododendrons van kasteel Warmelo. En iets verderop ligt het ‘ landgoed Twickel’ in Delden.

 3. B&B Enter

  B&B Enter

  Adres
  Bornerbroekseweg 14, 7468 RM Enter

  Net buiten het dorp Enter in een uniek natuurgebied van “De Regge” en “De Lee” ligt de woonboerderij van de familie Baan.

 4. De Duivelshof

  De Duivelshof

  Adres
  Lossersestraat 79, 7587 PW De Lutte

  Ontdek Twente vanaf een van de mooiste plekjes van de streek. Laat je omringen door prachtige bossen en uitgestrekte heidevelden. Ervaar de echte Twentse gastvrijheid op een eeuwenoud erf. Kom logeren op De Duivelshof!

 5. De Pepper Boerderijkamers

  De Pepper Boerderijkamers

  Adres
  Beckummerweg 48, 7482 SW Haaksbergen

  In de voormalige boerenschuur, waar ooit 200 varkens onderdak vonden, treft u nu Bed & Breakfast De Pepper.

 6. B&B De Zeilker

  B&B De Zeilker

  Adres
  Zeilkerweg 1, 7625 SJ Zenderen

  Deze eeuwenoude boerderij (al genoemd in 1188) is onlangs prachtig gerestaureerd. Slaap onder de gebinten, met alle comfort van nu.

 7. Postelhoek eten | drinken | slapen

  Postelhoek eten | drinken | slapen

  Adres
  Laagsestraat 56, 7637 PC Ootmarsum

  Aan de rand van het nostalgische stadje Ootmarsum, het mooie natuurgebied het ‘Springendal’ en Duitsland ligt Postelhoek eten•drinken•slapen.

 8. B&B Beuningen

  B&B Beuningen

  Adres
  Hassinkhofweg 2a, 7588 PB Beuningen

  Bij Bed & Breakfast Beuningen slaapt u in de voormalig inpandige potstal welke is omgetoverd tot prachtige B&B in Twente.

 9. De Köller

  De Köller

  Adres
  Kerkweg 5, 7626 LP Hertme

  Kom overnachten in het pittoreske Hertme, centraal gelegen in Twente! Bij de Köller ervaart u de Twentse gastvrijheid en overnacht u in een ruim boerderij-appartement.

 10. B&B In de Lindetuin

  B&B In de Lindetuin

  Adres
  Vroomshoopseweg 9, 7683 RH Den Ham

  B&B In de Lindetuin, is gelegen even buiten het historische brinkdorp Den Ham onderaan de Mageleresch en is omgeven door een grote tuin met veel zitjes om even bij te komen van de wandeling of van de hectiek van alle dag.

 11. Erve Naatsboer

  Erve Naatsboer

  Adres
  Goormatenweg 45, 7586 RV Overdinkel

  Op de grens van Twente en Duitsland treft u Erve Naatsboer. De oprechte gastvrijheid en prachtige omgeving zorgen voor een onvergetelijk verblijf.

 12. B&B De Gagel

  B&B De Gagel

  Adres
  Oude Enschedeseweg 76, 7481 PL Haaksbergen

  Overnachten in een authentiek zelf gebouwd huis van bomen uit eigen bos. Een unieke overnachtingsgelegenheid.